Habitat pentru Umanitate Cluj îşi premiază partenerii

Habitat pentru Umanitate Cluj îşi premiază partenerii
Circa 100 de oficiali ai unor companii clujene sau naţionale se vor reuni vineri la restaurantul Chios la Gala Partenerilor Habitat – Cluj 2010, cel mai mare eveniment de strângere de fonduri şi de recunoaştere a celor implicaţi în găsirea de soluţii pentru nevoiaşii fără locuinţă.
Evenimentul va avea loc în data de 10 decembrie, de Ziua Drepturilor Omului şi a decernării Premiilor Nobel. Pe lângă recunoaşterea celor care au sprijinit organizaţia până acum, asociaţia îşi propune strângerea de fonduri pentru construirea celei de-a 74-a locuinţă Habitat în judeţul Cluj. Ceremonia va începe la ora 19:00 şi îl va avea ca invitat special pe Kai Brand-Jakobsen, expert internaţional în mediere şi director PATRIR (Peace Action, Training and Research Institute of Romania). Programul serii de la Chios cuprinde momente speciale, cum ar fi o licitaţie de obiecte semnate de sportivi români cu sprijinul Agenţiei Naţionale de Sport şi Tineret, premierea partenerilor Habitat Cluj din 2010, un recital de muzică folk al lui Mircea Vintilă şi un moment surpriză sub semnătura lui Adrian Hădean, unul dintre cei mai cunoscuţi bloggeri culinari din România.

Evenimentul se află la cea de-a a doua ediţie şi urmăreşte “să devină o tradiţie în comunitatea clujeană, pentru a pune în lumină actorii responsabili social din Cluj”, potrivit oficialilor. “Astfel, Habitat for Humanity Cluj îşi asumă rolul de catalizator şi partener în comunitate pentru eliminarea adăpostirii sărăcăcioase”, declară Daniela Gheorghe, PR Coordinator al asociaţiei clujene. Intrarea se face pe bază de invitaţie, valabilă pentru două persoane şi care presupune o donaţie de 300 de lei. La Cluj, asociaţia a construit 73 de locuinţe şi a ajutat prin proiecte de construcţie şi renovări peste 700 de persoane, părinţi şi copii, să aibă un acoperiş deasupra capului.


Comenteaza