Haitele de câini, la vânătoare în Turda: "E mai rău decât în Vestul Sălbatic! NIMENI nu face NIMIC"

Haitele de câini, la vânătoare în Turda: "E mai rău decât în Vestul Sălbatic! NIMENI nu face NIMIC"
| Foto: turdanews.net

Problema câinilor vagabonzi de la Turda persistă. Oamenii sunt vânaţi la propriu de haite de câini vagabonzi în diferite zone ale oraşului. 

O turdeancă a semnalat publicaţiei Turda News o nouă situație în ceea ce privește problema câinilor vagabonzi din Turda, judeţul Cluj.

Femeia spune că deşi au sesizat problema la poliţia locală, autorităţile nu intervin, iar haitele de câini prosperă în anumite zone din oraş. 

„Chiar acum am trecut pe la Materna (n.red. - luni dimineață) și o haită de câini era acolo. Am sunat de mai multe ori la Poliția Locală, însă nimeni nu face nimic. Este mai rău decât în Vestul Sălbatic.”, a transmis femeia. 

Viceprimarul Dan Tarcea a declarat recent la ZIUA LIVE că municipiul Cluj-Napoca nu are probleme cu câinii vagabonzi. 

Acesta spune că 447 de câini fără stăpân au fost capturați de pe străzi la Cluj-Napoca în anul care a trecut. Toți au fost duși la Centrul de Ecarisaj al RADP și puși spre adopție. Un câine din centru îi costă pe clujeni 500 de lei pe lună.

O femeie a murit în luna ianuarie după ce a fost muşcată de câini în timp ce alerga în zona unui lac din sectorul 6 din capitală. 

Comenteaza