Haos pe drumurile din Cluj! Șoferi prinși la volan băuți, fără permis sau cu numere de înmatriculare "împrumutate"

Haos pe drumurile din Cluj! Șoferi prinși la volan băuți, fără permis sau cu numere de înmatriculare "împrumutate"

Mai mulți șoferi au fost prinși, în ultimele două zile, de polițiștii clujeni, conducând fără permis sau sub influența alcoolului.

„La data de 9 august a.c., în jurul orei 15.50, polițișii rutieri din cadrul Poliției orașului Huedin au oprit pentru verificări autoturismul condus pe strada Băii, din oraș, de o tânără de 27 de ani, din comuna Negreni. Verificările efectuate au condus la stabilirea faptului că aceasta nu deține permis de conducere.

La data de 10 august a.c., în jurul orei 00.15, polițiștii Secţiei 3 Poliţie Rurală Baciu, l-au depistat pe un tânăr de 27 ani, din comuna Baciu, care se afla la volanul unui autoturism condus pe DC 141B, în localitatea Mera, fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. De asemenea, în urma verificărilor s-a stabilit faptul că numărul de înmatriculare al autoturismului condus de acesta aparține altui vehicul.

La data de 10 august a.c., în jurul orei 20.45, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Huedin au depistat un bărbat de 29 de ani, din același oraș, care se deplasa cu un autoturism fără a deține permis de conducere. Acesta a fost oprit de polițiști pe strada Cetatea Veche, din oraşul Huedin”, a transmis IPJ Cluj.

De asemenea, tot ieri, un bărbat a fost depistat conducând în comuna Cornești cu o alcoolemie uriașă.

Astfel, potrivit IPJ Cluj, în jurul orei 21.30, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Gherla au depistat în flagrant un bărbat de 54 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe D.J. 109, prin localitatea Lujerdiu, comuna Cornești, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Testarea acestuia cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la Spitalul Municipal Gherla, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei din sânge.

În toate cazurile au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Comenteaza