Hoț de bijuterii din Cluj, săltat de poliţişti. E în arest preventiv pentru 30 de zile

Hoț de bijuterii din Cluj, săltat de poliţişti. E în arest preventiv pentru 30 de zile

Un bărbat de 39 de ani din Cluj a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, iar ulterior acesta fost prezentat instanței, fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile pentru infracţiunile de furt calificat şi tentativă de furt calificat.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 6 Poliție au reținut pentru 24 de ore, un bărbat de 39 de ani, din municipiul Câmpia Turzii, judeţul Cluj, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat și tentativă a infracțiunii de furt calificat, a transmis IPJ Cluj. 

La data de 22 iunie a.c., polițiștii Secției 6 Poliție Cluj-Napoca, cu sprijinul polițiștilor municipiului Câmpia Turzii, au pus în executare două mandate de percheziție, pe raza municipiului Câmpia Turzii.

Cu ocazia perchezițiilor derulate, polițiștii au pus în executare mandatul de aducere, emis pe numele bărbatului de 39 de ani, condus la unitatea de poliție în vederea continuării cercetărilor și administrării probatoriului în cauză.

Activitățile de cercetare au fost demarate la data de 5 iunie a.c., cel în cauză fiind bănuit că în perioada 03-04 iunie a.c., prin pătrunderea în două imobile situate pe raza municipiului Cluj-Napoca, ar fi sustras bijuterii în valoare de circa 5.000 de lei.

Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, iar ulterior acesta fost prezentat instanței, fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale și a polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, a mai transmis IPJ Cluj. 

Comenteaza