Hoț de GPS și accesorii de 8.500 euro, prins în flagrant la Cluj. Polițiștii l-au reținut pe o stradă când a încercat să vândă ce a furat

Hoț de GPS și accesorii de 8.500 euro, prins în flagrant la Cluj. Polițiștii l-au reținut pe o stradă când a încercat să vândă ce a furat
| Foto: oradeselimbar.ro

Polițiștii l-au interceptat pe suspect și l-au surprins pe o stradă din Cluj-Napoca în momentul în care hoțul încerca să vândă obiectele furate.

„La data de 19 ianuarie a.c., polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Gherla au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 56 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, despre faptul că în timp ce efectua măsurători topografice pe drumul județean 161 în apropierea localității Gădălin, din comuna Jucu, persoane necunoscute i-ar fi fost sustras aparatul GPS și câteva accesorii, cauzându-i un prejudiciu în valoare de aproximativ 8.500 de euro”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Prins în flagrant la Cluj când voia să vândă ce a furat

În cele din urmă, polițiștii l-au prins pe hoț în fragrant, pe o stradă din municipiul Cluj-Napoca exact în momentul în care acesta voia să vândă obiectele pe care le-a furat anerior. 

„Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Gherla împreună cu cei din cadrul Biroului de Investigații Criminale au efectuat verificările necesare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, iar în cursul zilei de 26 ianuarie a.c., în urma activităților investigativ-operative, polițiștii l-au depistat în flagrant pe bărbatul bănuit de săvârșirea faptei, chiar în timp ce ar fi încercat să opereze vânzarea aparaturii, într-o parcare de pe strada Fabricii din municipiul Cluj-Napoca.

În cauză, prejudiciul a fost recuperat în totalitate. Activitățile au beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale. În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, au mai precizat reprezentanții IPJ Cluj.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza