Hoț prins în flagrant de polițiștii din Cluj. A furat mai multe bunuri, printre care un laptop și sute de euro

Hoț prins în flagrant de polițiștii din Cluj. A furat mai multe bunuri, printre care un laptop și sute de euro

Un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore pentru furt calificat. A încercat să fure obiecte valoroase și bani.

Polițiștii din Cluj-Napoca au dispus, în data de 20 iunie 2023, măsura reținerii față de un bărbat, în vârstă de 35 de ani, bănuit de săvârșirea a două infracțiuni de furt calificat.

Oamenii legii au fost sesizați, la aceeași dată, în jurul orei 00:50, de către un bărbat de 67 de ani, cetățean britanic, cu privire la faptul că cineva i-ar fi furat rucsacul în care avea un laptop și suma de 280 de euro.

“În data de 20 iunie a.c., în urma activităților investigativ-operative, polițiștii au depistat în flagrant, imediat după săvârșirea faptei, pe strada Horea din municipiu, persoana bănuită de săvârșirea infracțiunii, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 35 de ani, din județul Iași. Astfel, polițiștii au recuperat prejudiciul în totalitate si restituit persoanei vătămate.

De asemenea, la data de 19 iunie a.c., bărbatul a pătruns prin efracție în depozitul unui supermarket din Complexul Stației CFR, fiind depistat în flagrant de polițiști în timp ce sustrăgea bunuri din interiorul acestuia, fapt pentru care la acel moment au fost dispuse cercetări, în stare de libertate, pentru infracțiunea de furt calificat”, a transmis IPJ Cluj.  

În baza probatoriului administrat în cele două cazuri, polițiștii au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Comenteaza