Hoţi ingenioşi: cum au aburit o vânzătoare şi i-au furat banii VIDEO

Hoţi ingenioşi: cum au aburit o vânzătoare şi i-au furat banii VIDEO
Hoţii clujeni nu duc lipsă de inventivitate. O dovadă în acest sens au dat şi un grup de trei romi, care, printr-o schemă elaborată, au lăsat o vânzătoare fără o sumă semnificativă de bani.

Întâmplarea s-a petrecut sâmbăta trecută, în data de 18 iulie, într-un magazin din centrul comunei Mintiu Gherlii. În incinta acestuia au intrat trei persoane de etnie romă, o tânără, un bărbat şi o femeie, care după ce s-au plimbat minute bune printre rafturi, inspectând marfa, s-au dus la casă cu produse în valoare de 140 de lei.

Prefăcându-se că nu cunoaşte banii, femeia a dat vânzătoarei o bancnotă de 500 de lei, pe care aceasta a pus-o pe masă, iar apoi a dat restul de 360 de lei, conform gherlainfo.ro. Mai apoi bărbatul a cerut şi alte produse, printre care şi o plapumă, timp în care, profitând de neatenţia vânzătoarei, femeia a întins mâna şi şi-a "recuperat" bancnota de 500 de lei. 

Imediat după, cei trei au ieşit brusc din magazin, au urcat în maşina cu care veniseră şi au plecat în trombă.

După ce şi-a dat seama de lipsa banilor, vânzătoarea a anunţat proprietarul magazinului, care a alertat oamenii legii şi, insoţit de poliţişti, a pornit în urmărirea celor trei. Din nereficire, le-au pierdut urma. În prezent, cercetările continuă pentru identificarea hoţilor. 

Comenteaza