Foto Hoţii de biciclete o duc bine în Floreşti. Au acţionat în weekend pe strada Eroilor: "Unul dintre ei avea părul vopsit albastru"

Hoţii de biciclete o duc bine în Floreşti. Au acţionat în weekend pe strada Eroilor: "Unul dintre ei avea părul vopsit albastru"

Hoţii de biciclete din Floreşti acţionează în voie. Păgubiţii au detalii despre cum arată unul dintre ei şi aşteaptă ca poliţia să acţioneze. 

În weekend-ul care tocmai a trecut, hoţii de biciclete au operat rapid pe strada Eroilor de câteva ori. Furturile au avut loc vineri şi sâmbătă şi tot ce e posibil ca duminică acestea să fi fost vândute deja la celebrul târg de la Negreni. 

"În cursul zilelor de ieri (după-masă)-astăzi s-a furat bicicleta din imagine de pe str. Eroilor 202. Dacă are cineva informatii despre ea, vă rog sa ma contactați la tel 0744751020. Mulţumesc! Mi-a spus soția că s-au mai furat recent şi alte biciclete din zonă.", a transmis un floreştean care recent a rămas fără bicicletă. 

Floreştenii au strâns rândurile şi încearcă să facă munca poliţiei mai uşoară, doar, doar, vor putea recupera obiectele furate. "Probabil sunt aceiaşi 2 băieţi care au furat noaptea trecută şi de pe eroilor 180". "L-am văzut pe unul dintre ei, dar tot ce am reținut e că avea părul vopsit albastru". "Am ceva filmări date la politie, astept un răspuns de la ei", i-au răspuns solidari, alţi oameni din Floreşti păgubitului. 

"Bună dimineaţa! S-au furat cele 2 biciclete azi noapte din scara blocului pe str. Eroilor. Dacă cumva le vedeţi pe undeva ar fi de mare ajutor să ne spuneţi. Vă mulţumesc! Nu ştiu cum au intrat, probabil au forţat cumva uşa", este anunţul postat cu prima acţiune a hoţilor din weekend. Omulu scrie că blocul are interfon, dar că se pare că hoţii au găsit destul de rapid metoda de a ajunge în casa scărilor.  

Hoţii de biciclete din Floreşti au acţionat în weekend pe strada Eroilor. "Unul dintre ei avea părul vopsit albastru"

Şi în luna iunie a acestui an mai mulţi floreşteni reclamat că li s-au furat bicicletele, iar poliţia nu ar fi făcut mare lucru petru ei. Alţi floreşteni au spus la acea vreme că nu se fură doar biciclete în comună, ci şi cărucioare: "Deja a treia zi consecutiv în care s-au furat biciclete și cărucioare din zonă. " Iar poliţia din Floreşti are mult mai multe cazuri de furtişaguri decât cele despre care se scrie pe grupurile de Facebook ale comunei clujene. 

Comenteaza