I-a dat în cap, iar acum este cercetat pentru tentativă de omor

I-a dat în cap, iar acum este cercetat pentru tentativă de omor
Un bărbat a fost reţinut de poliţiştii clujeni pentru tentativă de omor, după ce şi-a lovit prietenul în cap.

Bărbatul de 35 de ani, din Cluj-Napoca, a fost reţinut de poliţişti după ce, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, şi-a lovit partenerul de pahar în cap cu un obiect contondent, cauzându-i leziuni ce necesită peste două luni de îngrijiri medicale.

"La data de 22 iulie, ora 11:48, Secţia 7 Poliţie a fost sesizată despre faptul că în noaptea de 21 spre 22 iulie, în jurul orei 01:00, un bărbat de 24 de ani, din judeţul Maramureş, ar fi fost victima unei agresiuni comise pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca. La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, iar în urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că între doi bărbaţi a survenit un conflict spontan, în apropierea unui local public, după ce anterior au consumat împreună băuturi alcoolice. În fapt, un bărbat de 35 de ani, din Cluj-Napoca, i-ar fi aplicat victimei lovituri în zona capului cu un obiect contodent, cauzându-i leziuni care necesită 65-70 de zile de îngrijiri medicale", precizează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Cluj.

Autorul agresiunii a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea unei tentative de omor şi urmează să fie prezentat instanţei, cu propunerea de aretare preventivă.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul unităţii de parchet competente.

 

Comenteaza