Şi-a înjunghiat colegul cu un cuţit de bucătărie

Şi-a înjunghiat colegul cu un cuţit de bucătărie
Un bărbat, în vârstă 21 de ani, a fost înjunghiat, azi noapte, pe raza localităţii clujene Fundătura.

Bărbatul călătorea, împreună cu mai mulţi colegi de servici, cu un microbuz dinspre Bistriţa-Năsăud, spre Alba Iulia. Obosiţi şi flămânzi, bărbaţii şi-au scos merindea pe care au asezonat-o cu câteva pahare de tărie. De aici, a trecut puţin până ce doi dintre ei s-au luat la harţă. Cearta s-a terminat, din nefericire, cu bărbatul de 21 de ani înjunghiat.

Şoferul microbuzului s-a speriat de cele întâmplate şi l-a dus pe rănit la Spitalul Municipal Dej. De aici, acesta a fost transferat de urgenţă la UPU Cluj-Napoca.

Surse judiciare au declarat pentru ziuadecj.ro că bărbatul era epileptic, iar cuţitul cu care a fost înjunghiat era unul de uz casnic.

Făptaşul a fost reţinut de poliţiştii dejeni şi cel mai probabil, acesta va fi acuzat de vătămare corporală gravă sau tentativă de omor.

UPDATE 12.15:

"La Poliţia Dej a fost primită o sesizare, de la garda Spitalului Dej că, cetăţeanul Nelu M., de 21 de ani, din Zagra, Bistriţa-Năsăud, a fost internat şi a fost diagnosticat cu plagă înjunghiată în zona toracică. Din cercetări a rezultat faptul că, victima se deplasa cu un grup de consăteni spre Sebeş, Alba, cu un microbuz particular, iar pe raza localităţii clujene Fundătura, consăteanul acestuia, Ioan L., de 39 de ani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a scos un cuţit cu care l-a împuns. Victima este internată la o clinică din Cluj-Napoca şi urmează ca medicii legişti să stabilească dacă viaţa acestuia a fost pusă în pericol. Agresorul este cercetat pentru vătămare corporală gravă, iar în funcţie de zilele de îngrijire medicală necesare se va stabili dacă fapta va fi încadrată ca tentativă de omor. Cercetările în acest caz continuă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, comisar Daniel Graur.

UPDATE 13.16:

"În cursul nopţii a fost adus în camera de urgenţe a spitalului un tânăr diagnosticat cu plagă înjunghiată în zona toracică. Victima a necesitat o intervenţie chirurgicală şi a rămas la Cluj", a declarat Antonela Nicoară, director medical al Spitalului Municipal Dej.

 

Etichete
Comenteaza