Şi-a ucis unchiul şi l-a îngropat în grădină. După un an s-a predat poliţiei

Şi-a ucis unchiul şi l-a îngropat în grădină. După un an s-a predat poliţiei
Un bărbat de 36 de ani s-a prezentat aseară la Poliţia Municipiului Dej pentru a recunoaşte o crimă pe care a comis-o anul trecut de Paște.

Bărbatul le-a povestit poliţiştilor că anul trecut de Paşte s-a certat cu fratele tatălui său, iar cearta a degenerat în bătaie, cauzându-i acestuia lovituri care i-au provocat moartea, arată someseanul.ro.

N-a spus nimic despre crimă, iar rudele n-au știut nimic. Tânărul a îngropat cadavrul într-o groapă din grădina casei. Abia după ceva timp de la crimă ar fi aflat și nevasta tânărului ceea ce s-a întâmplat, dar nici aceasta nu a scos un cuvânt vreme îndelungată. În ultima vreme însă, certurile dintre cei doi soți s-au înmulțit și de fiecare dată femeia își amenința soțul că va dezvălui la poliție crima pe care acesta a comis-o. Până la urmă, tânărul de 36 de ani, angajat al unei unități militare din Dej, a mers la poliție și, conform citynews.ro, și-a recunoscut fapta.

Mai mulți poliţişti, criminalişti şi procurori, s-au deplasat azi dimineață în Șomcutu Mic pentru a săpa în zona indicată de bărbat şi a găsi cadavrul victimei.

 

Etichete
Comenteaza