IMAGINI cu Boné Ferenc înainte să fie prins. Făcea cumpărături prin Oradea

IMAGINI cu Boné Ferenc înainte să fie prins. Făcea cumpărături prin Oradea
| Foto: captura video Bihoreanul

Boné Ferenc, ucigașul tinerei dispărute din Cluj, a fost prins joi seara, după ce un orădean ar fi sunat la 112  și le-ar fi spus polițiștilor că i-a văzut mașina în parcarea unui magazin.

Boné Ferenc, iubitul femeii găsită moartă în localitatea bihoreană Corniţel, era căutat de polițiști, fiind principalul suspect în cazul crimei. Bărbatul plecase sâmbătă din Cluj-Napoca, împreună cu victima, cu un Logan gri metalizat cu număr de Arad

După ce a fost găsit cadavrul tinerei, mașina a fost dată în urmărire, iar, ulterior și Boné Ferenc.

Conform Bihoreanul, joi seara, un orădean care a urmărit ştirile şi apelurile publice ale poliţiştilor a sunat la 112 și a anunțat că a văzut maşina căutată în parcarea unui ABC din cartierul Dragoş Vodă din Oradea, unde fugarul, căutat de o ţară întreagă, intrase să-şi facă cumpărături. 

Bone a încercat să fie cât mai discret, după cum arată şi (vezi AICI) realizată de camerele video din incinta magazinului.

Din imagini se vede cum Boné Ferenc intră în magazin şi, imediat ce vede camera, îşi duce mâna la faţă, încercând să se ferească.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza