Imagini cu ucigaşii de la Corneşti, duşi la audieri la Tribunal VIDEO

Imagini cu ucigaşii de la Corneşti, duşi la audieri la Tribunal VIDEO
Cei doi suspecţi pentru crima barbară de la Corneşti au fost filmaţi de ziuadecj.ro la Tribunal, unde s-a stabilit arestarea lor pentru 29 de zile.

Principalul suspect de comiterea crimei de la Igriţia, comuna Corneşti, este Dumitru Pop, de 23 de ani, din Cluj. Complicele său se numeşte Marian Sergiu, de 21 de ani. Deşi se credea iniţial că victima arsă este o femeia, s-a descoperit că este de fapt un tânăr de 18 ani, Andrei Kurthy. Se pare că acesta se făcuse vinovat de spargerea geamului maşinii ucigaşului. Între presupusul criminal şi victimă exista un conflict mai vechi.

"În fapt, în baza unei înţelegeri prealabile cu P. Dumitru, care se afla în conflict cu K. Andrei, M. Sergiu a chemat victima la domiciliul său, sub pretextul achitării unei datorii mai vechi, moment în care P. Dumitru s-a apropiat din spate de acesta şi l-a strangulat. Ulterior cei doi tineri au ascuns cadavrul în beciul imobilului, după care, deşi nici unul dintre aceştia nu posedă permis de conducere, l-au transportat cu un autoturism pe raza comunei Corneşti, unde l-au incinerat în locul numit Igriţie", arată poliţiştii.

Pop şi Marian au fost filmaţi pe holurile Tribunalului de ziuadecj.ro. Vedeţi mai jos imaginile.

Comenteaza