În instanţă pentru 5 lei restanţă către o companie de salubrizare VIDEO

În instanţă pentru 5 lei restanţă către o companie de salubrizare VIDEO
S-au trezit daţi în judecată pentru 5 lei pe lună. Peste 150 de asociaţii de proprietari din Cluj-Napoca vor ajunge în instanţă, si asta pentru că nu au plătit taxele către compania de salubrizare de mai bine de un an. Reprezentanţii firmei spun că totalul restanţelor depăşeşete suma de 4 milioane de lei.

Reprezentanţii firmei de salubrizare spun că, de peste un an, nu au mai încasat nici un ban de la peste 150 de asociatii de proprietari, deşi fiecare familie trebuie să plătească numai 5 lei pe lună.

"Pe aceste asociaţii avem luate angajamente de plata si nici asta nu au respectat asa ca am facut deja dosarul pentru actionarea in judecata, pentru primee 30 de asociatii avem inaintatee deja, vedem cum reactioneaza administratorii de bloc si presedintii", a declarat Eugen Vereş, directorul firmei de salubrizare.

Cine e de vină pentru această situaţie? O parte dintre locatarii asociaţiilor chemate la judecată îi arată cu degetul pe vecinii rau platnici, iar alţii acuză administratorii blocurilor.

Reprezentantii firmei de salubrizare spun că cele mai multe asociatii de proprietari restante sunt in cartierele Gheorgheni si Zorilor. Primul termen al procesului este programat la începutul lunii mai.

Reporter: Ana Maria Nedelea
Imagine: Cristian Rus

Comenteaza