Încă o adolescentă de 15 ani dată dispărută la Cluj

Încă o adolescentă de 15 ani dată dispărută la Cluj

Polțiștii apelează la ajutorul clujenilor pentru găsirea unei minore în vârstă de 15 ani, din comuna Băișoara, sat Frăsinet, care a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Dacă o vedeţi, sunați la 112, pentru a anunţa Poliţia.

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 1 martie, în jurul orei 20.00, MATEI VLAD DENISA LAURA , de 15 de ani, din comuna Băișoara, sat Frăsinet, a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors.

SEMNALMENTE - înălțime aproximativ 1.65 m, greutate 90 kg, constituție atletică, fața rotundă, ochii negri, nasul drept, păr șaten.

La momentul plecării, minora purta o pereche de pantaloni mulați de culoare neagră în partea din spate și albă în partea din față, bluză de culoare gri, o pereche de pantofi cu toc și șosete de culoare gri.

Tot la 1 martie a dispărut și o tânără din comuna Florești, tot în vârstă de 15 ani, aceasta fiind, la rândul ei, căutată de polițiști - VEZI Minoră din Cluj dispărută de acasă. Sunaţi la 112 dacă o vedeţi! 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza