Încă o amânare în procesul “Jaf la BT”

Încă o amânare în procesul “Jaf la BT”
Tribunalul Cluj a amânat finalizarea procesului în cazul jafului de la Banca Transilvania pentru data de 17 ianuarie, deoarece la termenul de ieri nu existau la dosar documente noi solicitate de instanţă.

Termenul de ieri din dosarul "Jaf la BT" a durat doar un minut, cât a făcut grefierul de şedinţă apelul, iar judecătorul a constatat că nu s-au depus noi acte la dosar. Este vorba de raportul de comparare a înălţimii inculpaţilor cu cea a atacatorilor de pe imaginile din bancă, ce trebuia realizat de Laboratorul Judeţean de Expertize Criminalistice, şi opinia expertului din partea parchetului cu privire la expertiza ADN din Germania, care arată că cei doi inculpaţi, Andrei Hosu şi Bogdan Baciu, nu au lăsat urmele de pe sertarul din casierie. Instanţa a stabilit ca următorul termen de judecată să fie 17 ianuarie, până când ar trebui depuse la dosar toate expertizele.

Amintim că jaful armat de la BT, când s-au furat circa 60.000 de euro, a avut loc în 13 februarie 2009, iar cei doi suspecţi, Hosu şi Baciu, au fost reţinuţi în 13 ianuarie 2010. Acum ei sunt judecaţi în stare de libertate, după ce au stat mai bine de un an în arest preventiv.

 

 

Comenteaza