Video Foto Încă un INCENDIU violent la o casă din județul Cluj. A ars și garajul, și lemnăria. Focul ar fi pornit de la hornul prost izolat

Încă un INCENDIU violent la o casă din județul Cluj. A ars și garajul, și lemnăria. Focul ar fi pornit de la hornul prost izolat
| Foto: ISU Cluj

Pompierii s-au chinuit chinuit mai bine de două ore pentru a stinge incendiul puternic care a izbucnit la o locuință din Huedin, județul Cluj.

 

Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit în cursul după-amiezii pentru stingerea unui incendiu care a cuprins garajul și lemnăria unei case de locuit, situate pe strada Zorilor din orașul Huedin.

Alerta a venit în jurul orei 16.50, iar la fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stins incendii și o ambulanță SMURD.

Echipajele operative au găsit cele două încăperi, respectiv un autoturism parcat în garaj și aproximativ 3 mc lemn de foc cuprinși în totalitate de flăcări. Totodată, focul se extinsese la fațada și acoperișul casei, pe o suprafață de aproximativ 100mp, precum și la fațada unui imobil din vecinătatea acesteia.

Operațiunile de stingere a incendiului au durat mai bine de două ore și au împiedicat extinderea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite.

„O femeie în vârstă de aproximativ 50 de ani a fost consultată de către echipajul SMURD, fără a fi transportată la spital.

Cauza probabilă a incendiului este coșul de fum izolat necorespunzător față de materialele combustibile”, a mai transmis sursa citată. 

Comenteaza