Încă un scandal à la Florești: Auzi mă (bip) de vecin de la etajul 2... Data viitoare mă vezi la ușa ta!

Încă un scandal à la Florești: Auzi mă (bip) de vecin de la etajul 2... Data viitoare mă vezi la ușa ta!

Locatarul unui bloc din comuna clujeană Florești îi transmite printr-o "scrisoare deschisă" vecinului de la etajul 2, că-i va face o vizită să-l învețe cum se vorbește "la noi la Florești", fiind deranjat de convorbirile acestuia la telefon.

"... tot timpul înjuri și te cerți ca o curvă, că numa așa ști să vorbești. Poate vin la tine în vizită să te învăț cum se vorbește la noi în Florești, că tu sigur ești venit din altă parte și nu am chef să te aud în fiecare zi și noapte cum înjuri și urli la telefon", i-a scris vecinul furios, printre altele, celui de la 2. Mesajul lipit pe geamul de la ușa blocului a stârnit fel de fel de comentarii:

"Adevarul este ca bunul simt lipseste la multi floresteni / Telenovelă, vrem să știm ce urmează. Mulțumesc. Între timp, mă duc să cumpăr popcorn / I-a dat deja vecinului un exemplu de exprimare civilizată! / Dar fără supărare, s-a umplut Florestuiul cu toate rebuturile României. Nu e zi sa nu fie scandal, nu sunt luni in care sa nu dispară cate un copil, se fura ca si codru și nu mai zic de lipsa de educație...care lipsește cu desăvârșire.
E foarte trist sa vezi ca lumea avansează și romanul...E tot roman. Continuare poveștii...probabil se va lăsa cu politie și UPU"

Iată ce i-a scris vecinul supărat colegului de bloc:

Încă un scandal à la Florești: Auzi mă (bip) de vecin de la etajul 2... Data viitoare mă vezi la ușa ta!

Zilele trecute, în mediul online a apărut un alt mesaj, al unei unei floreștence supărată pe vecini: 

”Dragi vecini de pe Porii 134 E sau F, care o fi.

Înțeleg ca terasele din Florești sunt scumpe și preferați sa beți un Newmark rece stând în portbagajul mașinii din parcare… insa vorbiti și râgâiți mai cu bun simt, că e târziu și unii lucram sau dormim, sincer nu ne interesează poveștile voastre de rahat... Aaa și încă ceva... Chiștoacele, aruncările dracu la gunoi, ca sunteți la oraș, nu pe ulița unde v-ați născut. 

Va pup ....si haide sa ne respectam, ca suntem la oraș”. 

 

 

Comenteaza