>"" />

Incediu la o pensiune din Cluj: "Ne-am trezit cu ţipete că arde pensiunea"

Incediu la o pensiune din Cluj:
Un incendiu a izbucnit vineri dimineaţa la o pensiune din Cluj-Napoca. 40 de persoane, majoritatea sportivi sosiţi la Cluj pentru a participa la un campionat national de lupte, au fost evacuate de urgenţă.

Alarma a fost dată încă de la primele ore ale dimineţii, când oaspeţii cazaţi la pensiunea din Cluj-Napoca au fost somaţi de administratorii complexului să evacueze clădirea, după ce a izbucnit un incendiu la mansardă.

"Ne-am trezit dimineaţă cu ţipete de genul 'arde', noi stăteam chiar la mansardă. Nu a fost nimic spectaculos, am fost evacuaţi, pe urma au venit pompierii...", a declarat unul dintre turişti. 

La pensiune erau cazaţi peste 30 de sportivi care participă în acest weekend la unCampionatul Național Individual de Lupte Greco - Romane și Lupte Libere masculin și feminin seniori.

"Incendiul a izbucnit la un hotel de pe strada Moldovei din Cluj-Napoca. S-a intervenit cu două autospeciale de la ISU şi cu o ambulanţă. Au fost aproximativ 40 de persoane evacuate, dar nu sunt victime. A ars mansarda, pe o suprafaţă de 30 de metri pătraţi, iar intervenţia pentru stingerea focului este în derulare şi încă nu se cunoaşte cauza probabilă a incendiului", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

ISU Cluj a intervenit la fața locului cu două autospeciale de stingere și o ambulanță. Pompierii au început cercetările pentru a stabili cu exactitate de la ce a pornit incendiu.

Comenteaza