INCENDIU în Cluj-Napoca: A adormit cu mâncarea pe aragaz şi şi-a dat foc la apartament

INCENDIU în Cluj-Napoca: A adormit cu mâncarea pe aragaz şi şi-a dat foc la apartament
| Foto: ISU Cluj

Noaptea trecută pompierii clujeni au intervenit pentru a stinge un incendiu izbucnit într-o bucătărie, dintr-un bloc de locuințe din municipiul Cluj-Napoca.

"Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în cursul nopții trecute pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o bucătărie, dintr-un bloc de locuințe de pe strada Răsăritului din municipiul Cluj-Napoca.

La fața locului au intervenit o autospecială de stins incendii și un echipaj SMURD, unde au găsit o cratiță cu mâncare uitată pe focul deschis, care s-a extins și la hota de deasupra aragazului și a deteriorat pereții din apartament.

Focul a fost stins imediat, iar bărbatului care adormise în apartament i-a fost oferit primul ajutor calificat. Acesta a refuzat consultul, medical", a transmis ISU Cluj. 

Pompierii le reamintesc clujenilor importanța cunoașterii măsurilor pentru prevenirea situațiilor de urgență. Aceştia pot găsi informaţii disponibile gratuit pe site-ul fiipregătit.ro, respectiv pentru prevenirea incendiilor la locuințe https://fiipregatit.ro/ghid/ghid-incendiu/.

loading...
Comenteaza