INCENDIU în Cluj-Napoca în scara unui bloc. 14 locatari evacuaţi / De la ce a pornit focul

INCENDIU în Cluj-Napoca în scara unui bloc. 14 locatari evacuaţi / De la ce a pornit focul
| Foto: ISU Cluj

Pompierii clujeni au anunţat că au participat în cursul nopţii la o intervenție pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o scară de bloc pe strada Someșului din municipiul Cluj-Napoca.

"Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în cursul nopții trecute pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit într-o scară de bloc, situată pe strada Someșului din municipiul Cluj-Napoca.

La fața locului s-au alocat două autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autoscară și, preventiv, două echipaje SMURD. În momentul sosirii acestora la fața locului au găsit o canapea, care era poziționată pe scara blocului, cuprinsă de flăcări.

Pompierii au acționat imediat pentru lichidarea flăcărilor și pentru verificarea apartamentelor de pe scara blocului. 14 locatari au fost evacuați ca măsură de siguranță și nici unul dintre aceștia nu a solicitat consult medical. După aerisirea spațiilor locatarii s-au reîntors în apartamente.

Urmare a cercetărilor preliminare a rezultat că incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a imobilului", a transmis ISU Cluj. 

Comenteaza