News alert INCENDIU în Cluj-Napoca. O femeie de 80 de ani a murit. Era închisă în casa cuprinsă de flăcări

INCENDIU în Cluj-Napoca. O femeie de 80 de ani a murit. Era închisă în casa cuprinsă de flăcări
| Foto: ISU Cluj

Noaptea trecută pompierii de la ISU Cluj au participat la o intervenție pentru stingerea unui incendiu într-o locuință din municipiul Cluj-Napoca, unde a fost găsită o persoană care nu prezenta semnale vitale. 

O autospecială a intervenit în cursul nopții ca urmare a unei solicitări care anunța un posibil incendiu într-o locuință situată pe strada Sindicatelor din municipiul Cluj-Napoca.

Alerta s-a realizat în jurul orei 00.30, iar în momentul sosirii pompierilor la fața locului au găsit locuința închisă și cu degajări de fum din interior. S-a asigurat accesul prin forțarea ușii, dar și pe geamul locuinței, în care se manifesta incendiul și era inundată cu fum.

Înăuntrul acesteia au găsit o femeie, în vârstă de cca 80 de ani, fără semnale vitale, pentru care au început imediat manevrele de resuscitare, fiind solicitat în sprijin un echipaj medical SAJ.

În ciuda eforturilor depuse, semnalele vitale ale femeii nu au mai revenit. Focul a fost stins între timp, fiind cuprinse de flăcări câteva materiale și obiecte de mobilier dintr-o cameră în care se afla o sobă de teracotă, fiind evitată extinderea acestuia mai departe de limitele în care a fost găsit, a transmis ISU Cluj.  

Comenteaza