Incendiu în Cluj! O spălătorie auto a luat foc FOTO/ VIDEO spectaculos

Incendiu în Cluj! O spălătorie auto a luat foc FOTO/ VIDEO spectaculos
Un incendiu violent a izbucnit joi în jurul orei 13:50 la o spălătorie auto de lângă un depozit de anvelope de pe strada Frunzişului.

Flăcările au cuprins rapid materialele deosebit de inflamabile, văzduhul fiind întunecat de un nor înnecăcios de fum. 

Un cetăţean aflat peste drum de sediul companiei a sesizat imediat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, care s-a deplasat la faţa locului cu patru autospeciale de stingere incendii, un echipaj SMURD şi o ambulanţă. După aproximativ o jumătate de oră, pompierii au reuşit să stingă flăcările. 

În urma incidentului, traficul din zonă a fost paralizat, circulaţia desfăşurându-se timp de două oe pe o singură bandă pe sens. 

Potrivit primelor informaţii, flăcările au izbucnit la firma clujeană Auto Spa, în incendiu fiind mistuite două autoturisme, o Skoda Octavia 2 şi un Mercedes SLK, aflate într-o boxă din apropierea depozitului de cauciucuri. 

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj a precizat pentru ZIUA de CLUJ că "incendiul s-a desfăşurat pe o suprafaţă de 140-150 mp, în care se aflau două automobile aduse la curăţat, care au fost cuprinse şi ele de flăcări. De asemenea, au ars mai multe anvelope, iar din cauza acestora s-a format un nor de fum". 

Din fericire, nu au existat victime, o singură persoană suferind un atac de panică, însă nu a fost necesar transportul acesteia la spital. 

Cauzele producerii incendiului, respectiv valoarea pagubelor, urmează să fie stabilite după finalizarea investigaţiilor efectuate de echipajele de intervenţie. Totuşi, potrivit unor surse incendiul a pornit de la Skoda Octavia. 

 

Comenteaza