Incendiu într-o localitate din Cluj! Pompierii s-au luptat 2 ore cu flăcările

Incendiu într-o localitate din Cluj! Pompierii s-au luptat 2 ore cu flăcările

Un incendiu a izbucnit sâmbătă la o casă din localitatea clujeană Aluniș. Se pare că totul a pornit de la un horn defect.

„Referitor la intervenția pentru stingerea incendiului care a cuprins o casă de locuit din localitatea Aluniș : Au fost distruse acoperișul pe 150mp și plafonul casei de locuit. O femeie, în vârstă de aproximativ 80 de ani, a primit primul ajutor calificat de la echipajul SMURD, însă a refuzat transportul la spital.

S-a acționat concomitent cu stingerea flăcărilor pentru a proteja trei anexe gospodărești lipite de casă, respectiv un hambar, câteva cotețe și o șură. Operațiunile de intervenție au durat aproximativ 2 ore. Din cercetările preliminare a rezultat că focul a pornit de la un horn pentru evacuarea fumului defect.

La operațiunile de stingere a incendiului au acționat o autospecială din cadrul Punctului de Lucru Gherla, o autospecială din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej și personal din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din comuna Aluniș, cu o motopompă, precum și echipajul SMURD din cadrul Punctului de Lucru Gherla”, a transmis ISU Cluj.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza