Incendiu la combinatul de prelucrare a lemnului din Gherla

Incendiu la combinatul de prelucrare a lemnului din Gherla

Pompierii au intervenit miercuri pentru a stinge un incendiu din Gherla. Un utilaj din combinatul de prelucrare a lemnului a luat foc.

Pompierii s-au deplasat la fața locului cu două autospeciale de stins incendii. „Intervenție pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un utilaj din combinatul de prelucrarea lemnului din Gherla: Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit în această dimineață la un incendiu care a afectat un utilaj aflat în incinta combinatului de prelucrare a lemnului din Gherla. La fața locului s-au deplasat două autospeciale din cadrul Detașamentului Dej, una din cadrul SVSU Dej și una din cadrul SPSU al obiectivului. În momentul sosirii forțelor de intervenție, utilajul era cuprins de flăcări, iar pompierii din cadrul SPSU acționau pentru stingerea acestora.

Incendiul a fost lichidat în scurt timp și s-a evitat propagarea mai departe de limitele în care a fost găsit. De asemenea, angajații s-au auto-evacuat înainte de sosirea pompierilor și nu au existat persoane care să solicite asistență medicală. Cauza probabilă a incendiului a fost o defecțiune la un aparat electric”, a transmis ISU Cluj.

Etichete
Comenteaza