Incendiu la o bucătărie de vară dintr-o comună clujeană. Pompierii s-au luptat patru ore cu flăcările. De la ce a pornit

Incendiu la o bucătărie de vară dintr-o comună clujeană. Pompierii s-au luptat patru ore cu flăcările. De la ce a pornit

Anexa unei bucătării de vară din comuna clujeană Mihai Viteazu a ars aseară în totalitate, iar pompierii au intervenit două autospeciale.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit în această noapte pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o bucătărie de vară, situată în localitatea Mihai Viteazu.

La fața locului, pompierii turdeni au acționat cu două autospeciale de stins incendii și un echipaj SMURD, iar serviciul voluntar pentru situații de urgență din cadrul Primăriei Mihai Viteazu cu o autospecială.

În momentul sosirii forțelor de intervenție la fața locului, anexa gospodărească ardea în totalitate, iar focul era extins la materialele diverse depozitate în apropiere.

Operațiunile de stingere a incendiilor au durat patru ore, iar intervenția pompierilor a împiedicat propagarea incendiului mai departe de limitele în care a fost găsit”, a transmis ISU Cluj.

De la ce a pornit focul

Potrivit sursei citate, nu au fost persoane care să solicite consult medical în urma acestui eveniment. Cel mai probabil focul a pornit de la coșul de fum izolat necorespunzător față de materiale combustibile.

Comenteaza