Update Incendiu la o casă și mai multe anexe gospodărești din Cluj / O femeie a suferit un atac de panică

Pompierii clujeni au intervenit duminică dimineață pentru stingerea unui incendiu care a curpins o casă și anexe din localitatea Cetan, comuna Vad.

Conform ISU Cluj, pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit în această dimineață pentru a stinge un incendiu care a afectat o casă și mai multe anexe gospodărești în localitatea Cetan, comuna Vad.

Apelul de urgență a venit în jurul orei 08:18, iar la misiune au luat parte trei autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Când au ajuns la fața locului, pompierii au constatat faptul că incendiul se manifesta generalizat la acoperișul casei, pe o suprafață de aproximativ 300 de mp.

De asemenea, flăcările s-au extins la patru anexe gospodărești, de dimensiuni diferite. Cumulat, acestea aveau aproximativ 200 de mp. În paralel cu realizarea dispozitivelor de stingere, echipajele s-au străduit să limiteze extinderea focului și la o casă învecinată. Drept urmare, de la casa învecinată pagubele se rezumă doar la două geamuri și la porțiuni mici din acoperiș.

O femeie de 77 de ani a suferit un atac de panică și a fost evaluată de echipajul SMURD, fără a fi transportată la spital. Cauza probabilă a incendiului este focul deschis în spații închise. Cu alte cuvinte, incendiul a izbucnit atunci când proprietarul a încercat să aprindă o butelie care a produs o flamă foarte mare. Două dintre autospeciale au revenit la subunitate, un echipaj fiind în continuare dislocat pentru a verifica existența unor focare ascunse.

loading...
Comenteaza