INCENDIU pe strada Eroilor, din Florești. De la ce a pornit focul

INCENDIU pe strada Eroilor, din Florești. De la ce a pornit focul

Intervenție a pompierilor clujeni la 4.50 dimineața pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un ansamblu de apartamente din comuna clujeană Florești. 

”Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Florești și a Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață pentru stingerea flăcărilor care au izbucnit într-o casă, parte dintr-un ansamblu cu trei apartamente alipite, situată pe strada Eroilor din localitatea Florești.

Apelul de urgență a venit în jurul orei 4.50, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale de stins incendii, o autoscară și un echipaj SMURD, unde au găsit livingul apartamentului cu două niveluri cuprins de flăcări, toate încăperile inundate cu fum și locatarii ieșiți din acesta.

Operațiunile de intervenție desfășurate de pompieri au lichidat în scurt timp focarele incendiului, fiind evitată propagarea acestora mai departe de limitele în care au fost găsite.

Nu au fost persoane care să solicite consult medical, iar cercetările preliminare au arătat că incendiul a pornit de la o defecțiune a unui aparat electric”, a transmis ISU Cluj. 

Comenteaza