Foto Trupul CARBONIZAT al unui bărbat, găsit într-o locuință improvizată / INCENDIU puternic la Pata Rât

Pompierii clujeni au anunțat în în cursul nopții trecute au fost solicitați la o intervenție pentru stingerea unui incendiu care a cuprins mai multe imobile improvizate din "Colonia Veche" - Pata Rât. A fost găsit corpul ars al unui bărbat.

”Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în cursul nopții trecute pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o locuință și două anexe improvizate în zona "Colonia Veche" din Pata Rât.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stins incendii și, preventiv, un echipaj SMURD. Forțele de intervenție au găsit cele trei imobile, care totalizau o suprafață de aproximativ 40 de mp, cuprinse în totalitate de flăcări.

Pe timpul operațiunilor de stingere pompierii au găsit înăuntrul acestora și corpul ars al unui bărbat de aproximativ 40 de ani, fără posibilități de resuscitare.

Operațiunile de stingere au durat aproximativ o oră și au împiedicat propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite.

Cercetările preliminare arată că incendiul a pornit cel mai probabil de la focul lăsat să ardă în sobă nesupravegheat”, a transmis ISU Cluj. 

Comenteaza