Începe 6633 Arctic Ultra. Clujeanul Vlad Pop va alerga 620 de km la -50°C pentru copiii cu cancer

Începe 6633 Arctic Ultra. Clujeanul Vlad Pop va alerga 620 de km la -50°C pentru copiii cu cancer
| Foto: Facebook/Vlad Pop

Clujeanul Vlad Pop a plecat luni dimineața spre Canada, unde joi, 23 februarie, se dă startul maratonului 6633 Arctic Ultra, o cursă de 620 km, în condiții de vreme extremă.

Vlad Pop, ambasadorul copiilor Magici, a plecat în această dimineață spre Canada, pentru ca peste doar 3 zile, pe 23 februarie (19:30 ora României) să ia startul în cursa de 620 km, la 6633 Arctic Ultra, maraton care are loc în Yukon.

Clujeanul participă la această cursă pentru a strânge bani ca 200 de copii cu cancer, sprijiniți de Asociația Magic, să primească burse educaționale.

„Am ajuns, suntem în Aeroportul Otopeni și așteptăm îmbarcarea. Cu gândul la voi pornim spre Canada spre 6633 Arctic Ultra. Vă mulțumesc că sunteți alături, vă mulțumesc că sunteți alături și că suntem împreună în această aventură”, a transmis Vlad Pop de pe Aeroportul Otopeni.

Prin participarea la 6633 Arctic Ultra, clujeanul vrea să strângă bani pentru cei 200 de copii grav bolnavi, bursierii MagicEDU de anul acesta.

MagicEDU este proiectul Magic prin care se oferă copiilor și tinerilor cu afecțiuni grave burse educaționale în valoare de 500 de lei, lunar (inclusiv pe perioada vacanțelor), pentru a-i ajuta să nu abandoneze școala din cauza bolii și să nu renunțe la visurile lor.

Donațiile se pot face AICI.

Comenteaza