Incident GRAV! Elev înjunghiat în picior cu cuțitul în pauză

Incident GRAV! Elev înjunghiat în picior cu cuțitul în pauză

Un elev de 15 ani a fost transportat la spital după ce a fost înjunghiat în picior de un coleg, în pauza dintre cursuri. 

Incidentul a avut loc în Brăila.

"Din primele cercetări se pare că un minor în vârstă de 15 ani, în timp ce se afla într-un părculeţ de copii din municipiul Brăila, în pauza dintre cursuri, l-ar fi înţepat cu un cuţit în zona posterioară a piciorului stâng pe un alt minor în vârstă de 15 ani, din Brăila, ambii fiind colegi în cadrul aceleiaşi instituţii de învăţământ din municipiu. După săvârşirea faptei, minorul în vârstă de 15 ani ar fi revenit la cursuri", se arată într-un comunicat remis Agerpres de IPJ Brăila.

Elevul agresat a suferit leziuni, motiv pentru care a solicitat acordarea de îngrijiri medicale, fiind transportat la spital.

"Poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică au identificat autorul minor în incinta instituţiei de învăţământ de pe raza municipiului, iar într-o borsetă care se afla asupra unui minor în vârstă de 14 ani, coleg al celor doi minori implicaţi în eveniment, a fost găsit un cuţit care se pare că ar fi fost folosit la săvârşirea faptei", precizează comunicatul IPJ Brăila.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Comenteaza