Şi-a răcorit nervii dând cu spray paralizant în autobuzul CTP plin de călători / Incident grav în traficul din Cluj-Napoca

Şi-a răcorit nervii dând cu spray paralizant în autobuzul CTP plin de călători / Incident grav în traficul din Cluj-Napoca
| Foto: colaj ZIUA de CLUJ - sursa: Info Trafic Cluj-Napoca

În data de joi, 3 octombrie, un şofer CTP şi mai mulţi călători din mijlocul de transport public au avut parte de o "agresiune surpriză" din partea unui şofer care şi-a dat frâu liber nervilor. 

"Acest individ, staționat pe banda de autobuz, în stație în Cipariu, a dat cu spray paralizant în autobuzul plin de călători și a plecat. Dacă șoferul are nevoie de martori, sunt aici", a postat un martor la incidentul care a avut loc în traficul din Cluj-Napoca. 

Postarea a strâns rapid peste 100 de comentarii, iar oamenii s-au lămurit treptat ce s-a întâmplat de fapt. Un individ afat la volanului unei maşini, supărat pe troleul care circula pe banda de bus, i-a aplicat acestuia o "corecţie" cu spray paralizant care i-a afectat, evident, şi pe călători. Unii spun că cei doi şoferi s-ar fi șicanat în trafic între Titulescu și Cipariu.

"- Serios, acum, din cel mai sigur oraș din tara am ajuns în Vestul Sălbatic? Și chiar poliția nu face nimic? Copii agresați în autobus în drum spre/de la școală, amenințări în trafic, circulaţie imediat ca în India, legile nu se mai respectă, se trece pe roşu la semafor ca-n codru! Nu mai ai curaj sa lași copiii să vină seara acasă singuri! În ce lume trăim?
- Da, a oprit mașina în fața troleului, s-a dat jos și a mers la geamul deschis al șoferului și a dat direct cu spray, apoi șoferul a rămas staționat că nu a mai putut conduce și a chemat poliția. Tot troleul a tușit întruna.
- Junglă în toată regula... unde a ajuns țara asta, vai de capul nostru::)))
- Domnii de la poliție ar putea aduce bani la buget câți vor ei la cum se circulă în acest oraș. Din păcate!
- Bă frate nici să te cerţi şi să ne înjurăm în trafic ca odinioară nu mai poţi că vine unu şi îţi dă cu spray. Unde îs zilele bune de odinioară din Cluj?"
, au fost âteva dintre comentariile postării de pe grupul de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca. 

În cele din urmă a venit şi reacţia poliţiei clujene, care îi linişteşte pe clujeni cu mesajul că face cercetări. "Cu privire la incidentul ce a avut loc astăzi, 3 octombrie a.c., în jurul orei 15:30, în Piața Cipariu din Cluj-Napoca, polițiștii au identificat persoanele implicate. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor și aplicarea măsurilor legale", a transmis IPJ Cluj la peste 5 ore de la producerea incidentului din trafic. 

Comenteaza