Incident șocant în plină stradă! Un adolescent de 16 ani a tras cu pistolul într-un tânăr

Incident șocant în plină stradă! Un adolescent de 16 ani a tras cu pistolul într-un tânăr

Un tânăr de 25 de ani a ajuns la spital după ce un adolescent de doar 16 ani l-a împușcat cu un pistol de tip airsoft.

Incidentul a avut loc, duminică seara, pe o stradă din municipiul Baia Mare. Cel care a chemat poliția a fost chiar tânărul împușcat, care le-a spus polițiștilor că ar fi fost rănit ca urmare a unei altercații în care au fost implicate mai multe persoane, potrivit 24NewsMM.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoana vătămată, un tânăr de 25 de ani. Primele verificări au relevat faptul că, în urma unui conflict spontan pe fondul unor discuții în contradictoriu, tânărul ar fi fost rănit prin folosirea unui pistol de tip airsoft. Întrucât prezenta leziuni corporale, acesta a fost transportat la spital unde a beneficiat de îngrijiri medicale, fără a necesita internarea.
 
În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat un tânăr de 16 ani, bănuit de comiterea faptei. Pistolul de tip airsoft a fost ridicat în vederea efectuării cercetărilor. În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, arată IPJ Maramureș.

Incidentul vine la doar o săptămână după ce un alt tânăr, în vârstă de 20 de ani, a fost rănit, fiind împușcat cu un pistol cu bile de cauciuc, în parcarea unui bloc din Capitală,  dintr-o mașină în care se aflau trei tineri, printre care două adolescente.

Comenteaza