Infractor din Cluj-Napoca, arestat de poliţişti. S-a "calificat" în furat sticle cu alcool, bani din case de marcat, telefoane mobile și tablete

Infractor din Cluj-Napoca, arestat de poliţişti. S-a "calificat" în furat sticle cu alcool, bani din case de marcat, telefoane mobile și tablete

La data de 22 decembrie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Cluj-Napoca au dispus reținerea unui bărbat de 40 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, cercetat pentru comiterea infracțiunii de furt calificat în formă continuată și tentativă la furt calificat.

În fapt, din investigații a reieșit că în perioada 29.10-17.12.2023, bărbatul ar fi comis 6 fapte de furt calificat în municipiul Cluj-Napoca, după ce ar fi pătruns într-un beci al unui imobil, în incinta unor societăți comerciale și depozite ale unor mazagine, dar și într-un local de alimentație publică, de unde ar fi sustras sticle cu băuturi alcoolice, sume de bani din casa de marcat, telefoane mobile și tablete.

În total, prin activitatea infracțională, bărbatul ar fi cauzat un prejudiciu total estimat la circa 14.000 de lei. La data de 22 decembrie a.c., polițiștii au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară la locuința bărbatului, în municipiul Cluj-Napoca, fiind identificate și ridicate bunuri de interes pentru soluționarea cauzei.

La expirarea măsurii reținerii, acesta a fost prezentat instanței, care a dispus arestarea lui preventivă pentru 30 de zile. Activitățile derulate au fost sprijinite de polițiștii Serviciului Criminalistic și Serviciului pentru Acțiuni Speciale, a transmis IPJ Cluj.

 

Comenteaza