Inspire: Un nou concept de business, lansat la Cluj FOTO

Inspire: Un nou concept de business, lansat la Cluj FOTO
Un nou concept de business a fost lansat miercuri la Cluj.

Conceptul de business şi educaţie antreprenorială Inspire a fost lansat astăzi la Cluj, în cadrul Silver Business Center.

Întregul concept este generat, dezvoltat şi supravegheat de un consiliu de consultanţă alcătuit din Oana Luca, reprezentat al acţionariatului şi administratorului business-ului, Rareş Bogdan - jurnalist şi om de afaceri în domeniul media, Diana Calfa - asociat al unui atelier de interioare, şi Mirela Pătrăuceanu, specialist în publicitate.

"Dincolo de a fi manageri, cu toţii suntem oameni. De aceea ne-am propus ca prin intermediul acestui concept să ghidăm, să sfătuim şi să provocăm publicul clujean la variate teme - de la soluţii constructive pentru depăşirea crizei până la adaptarea afacerii sau modelarea brandului personal, de la modalităţi de dezvoltare personală la soluţii de recreere şi culturalizare. Considerăm acest lucru foarte important pentru eul personal al fiecăruia", a explicat Oana Luca.

Potrivit membrilor consiliului, Inspire doreşte să aducă un echilibru între viaţa personală şi cea profesională, precum şi o interacţiune cu oamenii de valoare.

Silver Business Center, clădirea de birouri care vrea să "inspire" Clujul, îşi va face mâine intrarea pe piaţă. Imobilul a fost dezvoltat în conformitate cu cele mai înalte standarde şi oferă chiriaşilor un spaţiu total de 4.271 mp, 35 de locuri de parcare, două terase "belle view" de 113 mp şi 109 mp, o sală de conferinţe de 65 de locuri.

Comenteaza