Internată la Cluj, Marioara Murărescu e stabilă medical şi discută cu familia VIDEO

Internată la Cluj, Marioara Murărescu e stabilă medical şi discută cu familia VIDEO
Marioara Murărescu se află în stare stabilă şi discută cu familia, au anunţat astăzi medicii clujeni. Realizatoarea emisiunii "Tezaur folcloric" a fost internată în urmă cu mai bine de două săptămâni la secţia de Neurochirurgie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă.

"Conform declaraţiei şefului secţiei de Neurochirurgie, starea pacientei este stabilă", spune purtătorul de cuvânt al spitalului judeţean, Monica Costin. "În 25 mai a fost internată la Neurochirurgie, dar despre câte operaţii şi cum, intrăm în date medicale".

Realizatoarea TV este conştientă şi discută cu membrii familiei sale. Aceştia au solicitat medicilor să îi respectate drepturile de pacient şi să nu ofere presei informaţii despre boala de care suferă.

"Dorim să transmitem dorinţa familiei legată de respectarea vieţii private şi păstrarea confidenţialităţii datelor medicale", adaugă Costin.

La sfârşitul săptămânii trecute, Mărioara Murărescu a fost vizitată pe patul de spital de Mitropolitul Clujului, Înalt Prea Sfinţitul Andrei Andreicuţ. Potrivit unor informaţii din presă, realizatoarea TV suferă de o boală incurabilă şi, după ce a fost supusă unor intervenţii chirurgicale compicate, ar fi refuzat în ultimii doi ani tratamentul.


Reporter: Cristina Pîrvu
Imagine: Rareş Râşnoveanu

 

Comenteaza