Intervenţie în forţă a jandarmilor la mall

Intervenţie în forţă a jandarmilor la mall
O simulare a jandarmilor clujeni în Iulius Mall i-a impresionat pe clujenii ieşiţi la cumpărături.
Clujenii care au intrat în Iulius Mall ieri, la ora 14:00, au avut surpriza să vadă o acţiune a Jandarmeriei, de evacuare a unui grup de scandalagii aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice. Scandalagiii erau, de fapt, tot jandarmi, îmbrăcaţi în civil, deoarece acţiunea din centrul comercial a fost o simulare a Inspectoratului Judeţean de Jandarmi şi a Grupării Mobile de Jandarmi Cluj.
Mai întâi, agresorii au făcut gălăgie şi s-au luat la bătaie cu angajaţii firmei de pază din mall, după care au fost “liniştiţi” de jandarmii dotaţi cu căşti, scuturi şi bastoane.

“Am vrut să arătăm că jandarmii există nu doar la mitinguri şi la meciuri. Oamenii se pot baza pe noi oricând şi oriunde le este pusă în pericol integritatea. În cazul de faţă, în incinta unui mall, acţionăm în situaţia în care firma de pază nu face faţă incidentelor”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Cluj, Mariana Tecar. După intervenţia de scoatere din mall şi reţinere a scandalagiilor, jandarmii au făcut şi o demonstraţie de autoapărare, aplaudată de clujenii aflaţi la cumpărături în mall. “Mă bucur să văd că jandarmii sunt în formă şi sper să fie prompţi când avem nevoie de ei”, a spus unul dintre spectatori. Administratorii magazinelor şi clienţii au fost anunţaţi la staţia din mall, cu zece minute înainte de eveniment, că vor avea loc două exerciţii demonstrative.

Comenteaza