Învârtită de Cartea Recordurilor: soţii Luca, 600 de piruete la Românii au Talent VIDEO

Învârtită de Cartea Recordurilor: soţii Luca, 600 de piruete la Românii au Talent VIDEO
Soţii Viorica şi Emil Luca, singurii clujeni rămaşi în competiţia Românii au Talent, au bătut orice record în finala concursului: şi-au propus 400 de piruete pentru a intra în Cartea Recordurilor. Într-un final, s-au oprit la 600.

"Am numărat 600 (de piruete-n.red.). Niciodată nu s-a întâmplat aşa ceva", a spus "Nea Mărin", cel care a contorizat piruetele soţilor Luca. Cei doi soţi au fost acompaniaţi, în numărul lor din finala Românii au Talent, de ansamblul Mureşul din Târgu Mureş.

La sfârşitul reprezentaţiei cei doi soţi au fost aclamaţi de public. "În finală toţi concurenţii au venit cu ceva nou. I-am zis şi eu soţiei mele să concurăm cu beatbox, dar domnii de la Pro TV ne-au spus că ne-am calificat cu piruete şi trebuie să facem acelaşi lucru", a spus Emil Luca, în faţa juriului compus din Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu. Petre nu a fost impresionat de efortul celor doi soţi: "Dansul vostru a fost ca o mâncare de Paşte, din care tot mănânci, până la urmă e prea mult. Am mâncat, până la urmă m-am plictisit", le-a transmis Mihai Petre, cunoscut pentru atitudinea sa critică faţă de prestaţiile concurenţilor din competiţie.

"Am constatat cu regret că la Românii au Talent sunt concurenţi şi cu 40 de ani mai tineri decât noi", a spus Emil Luca înaintea numărului pe care l-a prezentat împreună cu soţia sa, Viorica, în finala competiţiei.

Soţii Luca au ajuns în finală în urma unui baraj între ocupanţii locurilor 3 şi 4 ai primei semifinale a competiţiei. Din aceeaşi semifinală s-au calificat în ultimul act al concursului Narcis Iustin Ianău şi trupa Balance.

Cei doi soţi Luca au peste 50 de ani fiecare şi sunt agricultori. Aceştia trăiesc din producţia de mere şi pere din livada pe care o deţin în satul natal al lui Emil Luca, Gheorgheni, din comuna Feleacu. Emil Luca este şi maestru de ceremonii la nunţi: "merge şi cere mireasa, vorbeşte în numele mirilor, merge la naş sau organizează muzica şi servirea la mese", după cum spun organizatorii competiţiei. Vezi aici povestea soţilor Luca

 

Cei doi soţi sunt singurii clujeni ajunşi în finala competiţiei Românii au Talent. Aceştia pot fi votaţi cu mesajul "Luca" prin SMS la numărul 1276.

 

Vezi mai jos prestaţia celor doi clujeni în finala competiţiei

 

Comenteaza