Ioan Ovidiu Sabău: "De ce-mi doresc o lume mai bună?"

Ioan Ovidiu Sabău: "De ce-mi doresc o lume mai bună?"

Campanie mondială specială în folosul comunității: "În curând, o lume mai bună!" Oamenii au nevoie de vești bune, iar aceasta este cea mai încurajatoare știre din câte există.

Martorii lui Iehova din Cluj participă în timpul lunii noiembrie la o campanie mondială specială în folosul comunității din care fac parte. Ei vor distribui gratuit ediția specială a revistei Turnul de veghe, al cărei titlu de copertă este: „În curând, o lume mai bună!”. Prin această campanie, Martorii lui Iehova vor să îndrepte atenția tuturor asupra speranței biblice într-o lume mai bună.

Peste 36 de milioane de exemplare ale revistei Turnul de veghe, tipărite în 230 de limbi, vor fi distribuite în 240 de țări și teritorii din întreaga lume. Revista va fi disponibilă și digital în aproximativ 400 de limbi, putând fi descărcată de pe diverse platforme. În județul Cluj Martorii lui Iehova vor distribui peste 9.300 de exemplare ale acestei reviste în limbile română, maghiară și rromani.

Domnul Ionuț Moraru, purtător de cuvânt pentru Martorii lui Iehova din România, menționează: „Oamenii au nevoie de vești bune, iar aceasta este cea mai încurajatoare știre din câte există. O lume mai bună nu este un vis, ci o realitate. Este mesajul central al Evangheliei”. 

Revista răspunde la una dintre întrebările ce-i preocupă de veacuri pe oameni: Se va sfârși această lume? Cititorii ar putea fi surprinși de răspunsul liniștitor pe care îl dă Biblia la această întrebare, spre deosebire de așa-zisele preziceri despre „sfârșitul lumii” care s-au făcut de-a lungul timpului: Pământul nu va fi niciodată distrus; va fi întotdeauna locuit! Totuși, cartea biblică Psalmii arată clar că nu vor mai exista oameni nelegiuiți și nedreptate. (Psalmii, capitolul 37, versetul 10) Aceasta este speranța a milioane de oameni de pe întregul pământ care spun Rugăciunea „Tatăl nostru” și care așteaptă venirea Împărăției lui Dumnezeu.

Într-un interviu pe care ni l-a acordat, Domnul Ioan Ovidiu Sabău a explicat de ce își dorește o lume mai bună: „De ce-mi doresc o lume mai bună? Deoarece am învățat din Biblie că omenirea provine dintr-o lume mai bună. Într-adevăr, la început pe pământ a existat un paradis, Edenul, unde oamenii ar fi putut trăi veșnic și fericiți. Din păcate, azi trăim într-o lume confuză, iar la știri auzim numai lucruri îngrijorătoare despre boli și pandemii, despre dezastre naturale, despre sărăcie și foamete, despre poluare și încălzire globală, despre criminalitate, violență, corupție și războaie. Acesta este motivul pentru care aștept o lume mai bună, o lume în care să ne bucurăm cu toții de sănătate perfectă, siguranță, hrană din abundență, un mediu curat, dreptate și pace”.

Revista poate fi citită online accesând link-ul de mai jos:
https://www.jw.org/ro/biblioteca/reviste/turnul-de-veghe-nr2-2021-mai-iun/

Ioan Ovidiu Sabău: "De ce-mi doresc o lume mai bună?"

Revista Turnul de veghe este cea mai tradusă și distribuită revistă la nivel mondial. Poate fi descărcată gratuit de pe site-ul jw.org. 

Comenteaza