iPhone 4, lansat astăzi, nu există pe stoc la Cluj

iPhone 4, lansat astăzi, nu există pe stoc la Cluj
Inovativul telefon iPhone 4 va fi expus în cursul zilei de astăzi şi în reprezentanţa Orange de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, însă dispozitivul este furnizat deocamdată clienţilor doar pe bază de comandă.
În curând însă telefonul va exista şi pe stoc.

"Sunt oameni care au făcut deja comandă, de zilele trecute, am avut client care avenit şi a zis <Nu contează cât costă, vreau aparatul>", a precizat un angajat al magazinului.

La ora transmiterii acestei ştiri, angajaţii din incinta magazinului lucrau la ultimele detalii legate de standul de afişaj al telefonului iPhone4, care va fi disponbiil la Cluj, în mod oficial, doar la magazinul respectiv.



Cea mai ieftină versiune a nou-lansatului model iPhone 4, cel cu o memorie de 16GB, costă până la 452 euro, dacă solicitantul îşi face abonament pe un an. Pentru aceşti bani, utilizatorul trebuie să plătească un abonament de 29 de euro. Versiunea mai bună, de 32GB, costă până la 559 euro.

Între altele, iPhone 4 permite convorbiri video, dar şi redarea fişierelor de text, video sau foto la rezoluţie ridicată, simultan, datorită disponibilităţii funcţiei de multitasking.


Etichete
Comenteaza