IULIUS MALL Cluj, după incidentul provocat de furtună: "Situaţia a fost una izolată, nimeni nu a fost rănit. Le cerem scuze clienților pentru disconfortul creat!"

IULIUS MALL Cluj, după incidentul provocat de furtună: "Situaţia a fost una izolată, nimeni nu a fost rănit. Le cerem scuze clienților pentru disconfortul creat!"
| Foto: iuliusmall.com

Iulius Mall Cluj transmite că nicio persoană n-a avut de suferit, în incinta complexului, în urma incidentului provocat de furtuna violentă din seara zilei de 13 iunie 2024 și le cere scuze clienților pentru disconfortul creat.

Iulius Mall Cluj transmite că nicio persoană n-a avut de suferit, în incinta complexului, în urma incidentului provocat de furtuna violentă care s-a abătut asupra Clujului, joi seara, când, ca urmare a cantității ridicate de precipitații căzute într-un interval foarte scurt, cotul de la o țeavă care colectează apa pluvială s-a desprins, astfel că o porțiune redusă dintr-un tavan fals de grips carton a cedat.   

"Furtuna puternică ce s-a abătut asupra oraşului Cluj-Napoca în seara zilei de 13 iunie 2024 a afectat şi Iulius Mall. Din cauza cantităţii masive de precipitaţii care a căzut într-un interval de timp foarte scurt, cotul de la o ţeavă ce colectează apa pluvială s-a desprins, deteriorând o porțiune redusă din tavanul fals din gips carton, care a cedat.

Dorim să subliniem faptul că, în timpul acestui eveniment intempestiv, nicio persoană nu a fost rănită.

Situaţia a fost una izolată, activitatea în mall nefiind perturbată. Echipele tehnice au intervenit prompt pentru a securiza perimetrul, iar peste noapte porțiunile afectate au fost remediate.

Ne cerem scuze clienților pentru disconfortul creat!", au transmis reprezentanții Iulius Mall Cluj.

Reamintim că municipiul Cluj-Napoca a fost, joi după-amiază, sub Cod Portocaliu de vreme instabilă, întreg orașul fiind afectat de cantitățile ridicate de precipitații înregistrate în scurt timp și care au dus la inundarea mai multor străzi și subsoluri de clădiri.

Comenteaza