Jandarmii îşi aduc întăriri din Mureş pentru meciul Steaua - ŢSKA Sofia

Jandarmii îşi aduc întăriri din Mureş pentru meciul Steaua - ŢSKA Sofia
Peste 250 de jandarmi asigură ordinea publică la meciul de fotbal de mâine seară dintre Steaua şi ŢSKA Sofia, pe stadionul din Gruia.

Meciul începe la ora 20.30 şi este caracterizat de jandarmi ca fiind unul cu grad „ridicat" de risc. În consecinţă mai bine de 250 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca şi Grupării de Jandarmi Mobile Târgu-Mureş vor asigura măsurile de ordine publică în zona imediată şi apropiată a Stadionului „Dr. Constantin Rădulescu", pe traseele unde suporterii ajung la meci şi pe străzile de unde aceştia se întorc acasă.

"Nu avem destule efective, e perioadă de concedii", a explicat ofiţerul de relaţii publice al Grupării Mobile de Jandarmi Cluj, Anda Pop. Gruparea Mobilă de Jandarmi are efective de 300 de persoane, cu care ar putea asigura ordinea publică la meci. Pentru mâine, însă, jandarmii au chemat 60 de colegi din Târgu Mureş pentru a-i ajuta.


Traficul în zona stadionului va fi restricţionat mâine, de la ora 16.30. În zona arenei sportive vor avea acces doar persoanele care au documente de acces în stadion şi riveranii. De asemenea pe strada Gruia vor avea acces doar suporterii ŢSKA Sofia şi cei care locuiesc aici. Accesul la stadion va fi permis cu două ore înainte de meci.

Comenteaza