Juristul lui CFR Cluj a ieșit cel mai șifonat din bătaia de la vestiare. De câte zile de spitalizare are nevoie

Juristul lui CFR Cluj a ieșit cel mai șifonat din bătaia de la vestiare. De câte zile de spitalizare are nevoie
| Foto: captură video

Scandalul de la CFR Cluj din noaptea de joi spre vineri, după eșecul cu Steaua Roșie Belgrad, a făcut înconjurul presei internaționale, iar conflictul s-a lăsat inclusiv cu o plângere penală.

Ioan Ivașcu, juristul clubului, care ar fi ieșit cel mai șifonat în urma conflictelor fizice cu fizioterapeuții Viorel Boncoi, Radu Pralea și cu bodyguarzii trimiși de patronul Ioan Varga, și-a scos certificat medico-legal și a depus o plângere penală.

Certificatul medico-legal al lui Ioan Ivașcu atestă că acesta ar avea nevoie de 8 zile de spitalizare, astfel că rămâne de văzut cum va fi încadrată fapta celor puși sub acuzare.

Potrivit digisport.ro, scandalul de la CFR Cluj a avut trei momente distincte. În primă fază, a existat un conflict între fizioterapeutul Viorel Boncoi și juristul Ioan Ivașcu, care avea legătură cu accidentarea lui Arlauskis. Ulterior, scandalul s-a mutat în biroul președintelui Marian Copilu, în conflict fiind implicați fizioterapeuții Boncoi și Pralea, pe de-o parte, și Ivașcu și Copilu, de cealaltă parte.

Ulterior, Viorel Boncoi l-a sunat pe Ioan Varga pentru a-l anunța că a fost bătut, iar patronul de la CFR Cluj i-a trimis pe bodyguarzi pentru "a liniști lucrurile". La un moment dat, după ce lucrurile păreau că s-au calmat, Ivașcu l-ar fi înjurat pe unul dintre bodyguarzi, iar scandalul a luat amploare.

Se pare că, pe lângă Ivașcu, și Viorel Boncoi și-a scos certificat medico-legal și va depune o plângere penală.

Comenteaza