L-a înjunghiat în spate, iar acum este cercetat pentru tentativă de omor

L-a înjunghiat în spate, iar acum este cercetat pentru tentativă de omor
Un bărbat de 59 de ani a fost reţinut de către poliţişti după ce, în urma unei altercaţii, ar fi înjunghiat un alt bărbat în spate.

Victima, un bărbat de 37 de ani, domiciliat în localitatea Palatca, a fost înjunghiat luni în spate, în timp ce se plimba prin Colonia Breaza. Pentru vindecare, acesta necesită 25 de zile de spitalizare. 

"Din verificările efectuate de către poliţişti, a reieşit faptul că victima, împreună cu alte persoane, s-a deplasat pe strada Colonia Breaza, din Cluj-Napoca.În zona în cauză, între acestea şi alte persoane a apărut o stare conflictuală, în urma căreia un bărbat de 59 de ani a lovit cu un cuţit un alt bărbat de 37 de ani, cauzându-i vătămări corporale în zona spatelui", au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Cluj în buletinul de presă trimis astăzi.

În urma investigaţiilor făcute, poliţiştii clujeni au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 59 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. Suspectul urmează să fie cercetat în stare de libertate. 

Comenteaza