L-a sunat Băsescu. Clujeanul Aurel Tămaş va cânta la nunta fiicei preşedintelui

L-a sunat Băsescu. Clujeanul Aurel Tămaş va cânta la nunta fiicei preşedintelui
Cunoscutul interpret de muzică populară şi uşoară, Aurel Tămaş, a fost invitat să susţină un recital la nunta Elenei Băsescu, fiica preşedintelui Traian Băsescu.

„M-a sunat direct Traian Băsescu, era suspendat atunci. Mi-a zis dacă pot să merg şi să cânt la nuntă. Din câte am înţeles nu voi fi singurul, vor mai fi alţi artişti (Călin Geambaşu, Smiley Band şi un DJ, n.red.). Pentru mine nu este ceva ieşit din comun, este o nuntă românească. Merg la nunta a doi români frumoşi", a menţionat Aurel Tămaş pentru ziuadecj.ro.

Artistul a subliniat că va interpreta muzică românească, uşoară, dar şi populară, din Ardeal. El a adăugat că a mai avut ocazia de a cânta la numeroase nunţi de VIP-uri, precum cele la care au fost naşi Adrian Porumboiu, respectiv George Copos.

De asemenea, Tămaş a precizat că răspunde invitaţiilor la evenimente organizate sau care au în centru politiceni, indiferent de culoarea politică, el însuşi nefiind angajat politic. „Şi politicenii sunt tot oameni", a precizat Tămaş.

Interpretul a menţionat că nu s-a discutat problema remunerării pentru recitalul de la nunta Elenei Băsescu, urmând să se deplaseze la eveniment, împreună cu mini-orchestra sa, cu microbuzul propriu. „Merg cu orchestra, nu fac playback", a specificat artistul.

Nunta Elenei Băsescu cu Bogdan Ionescu va avea loc sâmbătă. Slujba religioasă va fi oficiată la o biserică veche din Bucureşti, iar petrecerea festivă va avea loc la Palatul Snagov, conform unui comunicat de presă, transmis de mire şi mireasă.

 

Comenteaza