La picnic cu bolnavii COVID. Câţi dintre cei care ar trebui să fie în carantină îşi fac vacanţele nestingheriţi prin ţară?

La picnic cu bolnavii COVID. Câţi dintre cei care ar trebui să fie în carantină îşi fac vacanţele nestingheriţi prin ţară?
| Foto: Inspectoratul-Jandarmi-Prahova

Un bărbat din Giurgiu care ar fi trebuit să fie în carantină deoarece fusese confirmat cu coronavirus, a fost depistat de jandarmi în Sinaia, la Cota 1000. Jandarmii din Prahova l-au legitimat deoarece se afla la un picnic la Cota 1000 Sinaia într-o zonă care nu era special amenajată.

Bolnavii COVID sunt mai aproape de noi decât am fi bănuit. Spe exemplu, jandarmii din Prahova au identificat un bărbat care avea COVID-19 şi se afla la picnic. El refuzase internarea şi venise din Giurgiu la Cota 1000 Sinaia.

Bărbatul a fost plasat în carantină instituţionalizată, anunţă Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Prahova (IJJ Prahova).
 
„În data de 2 august (duminică- n.red.), numitul M.M.M. din judeţul Giurgiu, turist aflat la cota 1000 Sinaia, unde desfăşura activităţi de picnic cu alte două familii într-o zonă care nu era special amenajată, a fost depistat, în urma verificărilor, că figura testat pozitiv COVID-19, cu refuzul internării în unitate spitalicească, având măsura izolării la domiciliu în judeţul Giurgiu”, conform sursei citate.
 
Jandarmii au anunţat autorităţile competente şi au întocmit procesul verbal de sesizare privind săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor epidemiologice.

Comenteaza