La "vânătoare" de liniuţe pe Dorobanţilor. Peste 8.000 lei amendă şi permise reţinute pentru alcool

La
După ce un tânăr de 19 ani a făcut praf 6 maşini parcate pe Dorobanţilor, poliţiştii din Cluj-Napoca au ieşit la vânătoarea şoferilor de liniute.

La data de 2 februarie 2018, în intervalul orar 00.00 - 02.00, politisti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secția 1 și 2 Poliție, Biroul Rutier, în colaborare cu lucrători din cadrul R.A.R. Cluj, au desfasurat o actiune pentru combaterea încalcarii normelor rutiere, organizarii de "liniuţe" si a verificarii stării tehnice a autovehiculelor în zona str. Dorobantilor şi str. 21 Decembrie 1989 din municipiu.

În acest context, poliţiştii au constatat o infracţiune la regimul rutier, au aplicat 5 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002 rep. pentru viteză peste limita legală, în valoare de 8.120 lei. Ca măsură suplimentară, poliţiştii au reținut 3 permise de conducere pentru consum de alcool şi 4 certificate de înmatriculare pentru stare tehnică necorespunzătoare a autoturismului.

De asemenea, la data de 1 februarie 2018, poliţişti au acţionat pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulaţie, atât în zona centrală a municipiului Cluj-Napoca, cât şi în cartierele municipiului.

În acest context, poliţiştii au constatat 2 infracţiuni rutiere, iar pentru încălcarea unor norme privind circulaţia pe drumurile publice, au aplicat 97 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 23.055 lei. Ca măsură suplimentară, poliţiştii au reţinut 6 permise de conducere şi un certificat înmatriculare.

VEZI ŞI Teribilism la 19 ani! A făcut praf 6 maşini parcate pe Dorobanţilor FOTO

 

Comenteaza