Liber la patinoarul din Câmpia Turzii. Ce surprize au pregătit organizatorii

Liber la patinoarul din Câmpia Turzii. Ce surprize au pregătit organizatorii
| Foto: Facebook.com/primaria.campiaturzii

Primăria municipiului Câmpia Turzii anunță deschiderea Orășelului Copiilor și a Patinoarului, începând din acest sfârșit de săptămână.

Sâmbătă, 11 decembrie 2021, de la ora 17:00, vă invităm să vă bucurați de un patinoar modern, construit pe fonduri europene, pe terenul polisportiv din cadrul Complexului Sportiv „AlfaGen Park” din Câmpia Turzii, situat în Parcul Municipal - Berc.

Acesta își va deschide porțile pentru iubitorii de mișcare, de toate vârstele, care se vor putea bucura de momente feerice, distractive, pe patine. Vă așteptăm pe toți la un spectacol interactiv, pe gheață, alături de personajele de basm - Elsa, Rapunzel, Zorro, pirați și amerindieni.

Vom avea surprize magice, în ton cu atmosfera sărbătorilor de iarnă, iar cei mici vor fi atrași de tainele științei, prin intermediul spectacolului „Mini omul de știință”, au transmis reprezentanții primăriei Câmpia Turzii.

Sâmbătă, intrarea pe patinoar va fi gratuită, urmând ca de duminică să se aplice taxele în vigoare. Din cauza contextului pandemic actual, nu se închiriază patine și nu se oferă servicii de garderobă.

Deschiderea Orășelului Copiilor și a Patinoarului se va organiza cu respectarea normelor epidemiologice în vigoare.

Comenteaza