Linia 8, deservită de autobuze diesel, a fost înlocuită cu troleibuze

Linia 8, deservită de autobuze diesel, a fost înlocuită cu troleibuze

Începând cu data de 8 iunie, ca urmare a finalizării lucrărilor de extindere a rețelei de contact pe str. Traian Vuia din Cluj-Napoca, liniile 5 și 8 de troleibuze vor circula până la Electromontaj. Așadar, autobuzele diesel de pe linia 8 / traseul Piața M. Viteazul - Str. T. Vuia au fost înlocuite cu troleibuze.

Liniile 4, 5, și 8 din str. A. Vlaicu spre zona centrală circulă cu o frecvență de 5-6 minute la orele de vârf și 7-10 minute în afara acestora. Pe sectorul de traseu de pe str. T. Vuia acoperit de liniile 5 și 8 mijloacele de transport public vor circula cu o frecvență de 7-8 minute în orele de vârf și 8-15 minute în afara orelor de vârf.

''Obiectivul orașului este acela de a asigura transport public în integralitate verde, nepoluant. În acest moment jumătate din flota de transport în comun este verde'', transmite edilul Emil Boc. 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza