Live Culisele Jazz in the Park 2018

Culisele Jazz in the Park 2018
| Foto: Arhiva

Corina Brandusan, PR Managerul festivalului Jazz in the Park, este invitata emisiunii 1 la 1, de vineri, la Realitatea FM Cluj, moderata de jurnalista Anca Muresan.

Emisiunea poate fi urmărită LIVE, mai jos, şi pe pagina de Facebook ZIUA de CLUJ, începând cu ora 13.00.

În 2018 festivalul va dura 11 zile, în perioada 21 iunie-1 iulie și va cuprinde 7 concerte pe bază de bilete sau abonamente organizate la Muzeul de Artă și Opera Maghiară și concerte cu intrare liberă și bilet neobligatoriu pe malul Someșului, în Parcul Central și în stradă.

Bilete și abonamente la Jazz in the Park 2018

Concertul Juan de Marcos Afro-Cuban All Stars de la Jazz in the Park va avea loc în 21 iunie, în prima zi de festival, la Opera Maghiară, de la ora 20:00 și marchează gala de deschidere.

Biletele sunt disponibile în rețelele Bilete.ro și Eventim cu 70, 110 și 140 de lei. Pentru seria de concerte cu bilete obligatorii sunt disponibile și abonamente, iar detaliile despre evenimente urmează să fie comunicate în curând.

Concertul Afro Cuban este primul anunțat dintr-o serie de șapte concerte pe bilete ce vor avea loc în acest an la Jazz in the Park. Următoarele șase concerte vor avea loc în curtea Muzeului de Artă și vor fi anunțate în scurt timp. Anul trecut, la gala de deschidere a festivalului a concertat Barcelona Gipsy Balkan Orchestra, într-un concert sold out.

Comenteaza